Skoči na glavni sadržaj »

Vaša košarica je prazna

Baterije

Kvalitetne baterije za sve vrste fotoaparata, kamera, laptopa, mobitela ...

Jednokratne baterije

Standardni formati (uglavnom cilindrične baterije tipa AAA, AA, C, D itd.) su uobičajeni u svakodvnoj upotrebi. U ovoj kategoriji raspolažemo s baterijama u nekoliko različitih tehnologija: Alkalne, Cink-klorid i Litijske. Svaka od tih tehnologija pruža određene prednosti u određenoj vrsti trošila i daje najbolji omjer uloženo/dobiveno.

Dugmasti formati su dostupni u dvije baterijske tehnologije. To su: Alkalne (napon 1,5 V) i Litijske(napon 3 V).

Foto litijske spadaju u posebnu grupu. Iako se najčešće koriste u foto tehnici npr. za fotoaparate, svjetlomjere, bljeskalice i sl. možemo ih naći i u specijalnim trošilima kao što su automatske slavine, elektronski sefovi itd.

 

Punjive baterije

Standardni formati i ovdje su to uglavnom cilindrične baterije tipa AAA, AA, C, D itd. ali u aku-izvedbi. U kategoriji punjivih baterija standardnih formata raspolažemo s baterijama u NiMH (napon jedne ćelije 1,2 V) i punjivoj alkalnoj tehnologiji (napon jedne ćelije 1,5 V).

Baterije za fotoaparate i kamere su prizmatične baterije specijalnih formata - uglavnom u li-ion i li-polimer tehnologiji. Ove baterije podijeljene su i po grupama proizvođača fotoaparata i kamera: Canon, Fujifilm, JVC, Kodak, Konica Minolta, Nikon, Olympus, Samsung, Sony, Panasonic, Pentax, Ricoh, ostali proizvođači

 

Punjači baterija

Nudimo veliki izbor punjača za standardne formate baterija te punjača baterija za fotoaparate i kamere (Canon, Casio, Fujifilm, JVC, Kodak, Konica Minolta, Nikon, Olympus, Samsung, Sony, Panasonic, Pentax i dr.)

 

Ostalo

Nekoliko zanimljivih dodataka uz baterije.